Rovers Recovery Naastenliefde

Familie en vrienden van een persoon die verslaafd is maken zich vaak grote zorgen. De verslaafde leeft (deels) in ontkenning. Ontkenning is onderdeel van de ziekte verslaving. De verslaafde denkt dat het allemaal wel meevalt terwijl al zijn of haar vrienden en/of familieleden zich al tijden ernstige zorgen maken. Rovers Recovery denkt graag mee met deze naasten hoe we die persoon het beste kunnen helpen.
Maak jij je zorgen om iemand die je lief hebt. 
Bel dan direct Linda Rovers of vul het contactformulier in. 

Familieleden van verslaafden zijn voor Rovers Recovery net zo belangrijk als de clienten zelf. In actieve verslaving hebben die naasten van verslaafden het veelal moeilijker dan de verslaafden zelf. Onzekerheid, angsten, zorgen, depressies, vertrouwensissues zijn veel voorkomende problemen bij naasten van verslaafden en zijn veelal door schades ontstaan. Schuld en schaamte komen zowel bij verslaafden en hun naasten voor. Ook naasten gaan net zoals de verslaafden zelf in herstel en verdienen aandacht. Een systeemgesprek is onderdeel van de behandeling bij Rovers Recovery. Ook worden er verschillende familiebijeenkomsten georganiseerd. Zelf kun je ook in begeleiding bij Linda Rovers. Linda heeft veel ervaring als naaste van Lennart tijdens zijn actieve verslaving en weet als geen ander hoe dat is. In de afgelopen jaren heeft Linda veel ervaring opgedaan en wil graag naasten begeleiden met in behandeling komen maar ook hoe je goed voor jezelf kan zorgen en inzicht geven hoe om te gaan met de gevolgen van leven met iemand met een verslaving.  Wij begrijpen hoe ernstig het effect kan zijn op het leven van naasten van een persoon met verslaving.


Naastenliefde voorlichting en coaching


  • Neem voor meer informatie contact op over het (ONLINE) Coaching programma voor naasten van Linda Rovers ervaringsdeskundige familiebehandelaar. 
    Meld je op tijd aan en vraag naar de kosten.